VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut a Sabadell un home per fer tocaments a una dona en un edifici abandonat

L'individu s'ha intentat llançar de la cistella dels bombers que el baixava

agente-policia-local-sabadell-1520936966911

agente-policia-local-sabadell-1520936966911

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Municipal de Sabadell ha detingut aquesta passada nit un home de 30 anys per agredir sexualment en un local abandonat una dona amb la qual probablement mantenia una relació. Després s’ha intentat llançar al buit des de la cistella dels bombers que el baixaven de l’edifici, i també s’ha autolesionat amb la mampara del vehicle policial, per la qual cosa els agents l’han portat a l’hospital Parc Taulí, on ha quedat ingressat.

Segons va informar el Diari de Sabadell i han confirmat fonts municipals a l’ACN, l’alerta l’ha fet un vianant aquest divendres cap a les onze de la nit, al sentir crits que venien de l’interior d’un local abandonat de la Via Massagué, cantonada amb el carrer Escola Pia, a prop de la plaça Major. Fins al lloc es van desplaçar diverses unitats de la Policia Municipal, ja que els Mossos no hi han pogut acudir inicialment per falta d’efectius. A l’accedir al lloc, han trobat la dona sola a la part de baix de l’edifici. Ella mateixa va explicar als policies que la seva exparella li havia fet tocaments i havia fugit a la part de dalt de l’immoble.

Davant de la impossibilitat de pujar, els agents van avisar els bombers, que es van desplaçar amb un camió-escala. A través de la cistella, els policies han accedit als pisos superiors de l’edifici, on han localitzat el presumpte agressor amagat.

L’home s’ha resistit

Els agents l’han reduït, tot i que l’home s’ha resistit en tot moment, i sembla que podria trobar-se sota els efectes d’alguna substància. En el moment de baixar-lo amb la cistella del camió de bombers ha intentat llançar-se al buit, cosa que els policies que el portaven han evitat, moment en què també van resultar ferits dos agents. Una vegada dins del cotxe patrulla també ha continuat autolesionant-se, colpejant-se insistentment contra la mampara protectora que separa la part posterior amb la de davant.

Dues ambulàncies SEM s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han traslladat la dona i l’home a l’hospital Parc Taulí. La dona es troba bé de salut malgrat l’impacte dels fets. Quant al presumpte agressor, ha quedat ingressat en el centre hospitalari i detingut.

Notícies relacionades

Se l’acusa dels delictes de temptativa d’homicidi, agressió sexual, detenció il·legal, maltractament, trencament de condemna i agressió a agents de l’autoritat. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA