La waterpolista egarenca Paula Leiton fitxa pel CN Sabadell

També s'uneix al club sabadellenc dirigit per Nani Guiu la base del CN Rubí Bea Ortiz

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SABADELL

La waterpolista egarenc Paula Leitón defensarà la temporada que ve l'escut del CN Sabadell. Així, la jove boia, de 16 anys, deixa el CN Terrassa després d'una gran temporada que es confirma amb la seva participació als Jocs Olímpics de Río amb la selecció absoluta espanyola, sent la més jove dels esportistes espanyols desplaçats a Brasil.

Leitón deixarà d'estar a les ordres del tècnic Xavi Pérez per passar a formar part de les files del conjunt que dirigeix Nani Guiu, on compartirà piscina amb Bea Ortiz, també a Río durant aquesta competició, que deixarà el CN Rubí per fitxar pel conjunt sabadellenc la temporada que ve.

Encara que del fitxatge de Paula Leitón pel Sabadell ja se'n parlava des de fa diverses setmanes, ha estat la pròpia jugadora qui l'ha confirmat en declaracions a Ràdio Sabadell, on justifica el fitxatge per les seves ganes de continuar millorant i creixent com a jugadora en un club referent i que juga a Europa. “Busco la meva millora, tant personal com esportiva, i el Sabadell competeix a Europa. Vull seguir millorant com a jugadora aquí. Vull aportar el que sé a l'equip i créixer amb ells”, declara Leitón.

Amb les mateixes metes s'incorpora també Ortiz, la millor jugadora sortida del Natació Rubí que deixa ara el seu club per aspirar a les cotes més altes del seu esport. La de Rubí adquireix un rol cada vegada més important a la selecció i és aquest el motiu pel qual firma per l'Astralpool.

Notícies relacionades

“Una vegada ets internacional, el nivell d'entrenaments durant l'any ha de ser el màxim. El Rubí ha estat el meu club des de petita, però necessito competir a un nivell més alt i el Sabadell em pot donar això. Vull aconseguir tot el que elles han guanyat durant aquests anys i aportaré el que pugui per mantenir el llistó on està ara”, assegura Ortiz.

Més notícies de Sabadell

Temes:

Waterpolo