Vivenda

Rubí disposarà de 30 vivendes noves de lloguer assequible

Es preveu que les construccions estiguin acabades per a finals d’any o per a principis del 2024

Rubí disposarà de 30 vivendes noves de lloguer assequible
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ciutadania de Rubí (Vallès Occidental) podrà optar aviat a 30 de vivendes noves de lloguer assequible: sis al carrer de Maria Aurèlia Capmany, a la primera promoció municipal de vivenda des del 2009, i 24 més al carrer de Marconi, en una promoció de l’Incasòl. Es preveu que totes dues construccions estiguin acabades a finals d’aquest any o a principis del 2024.

La promoció del carrer de Maria Aurèlia Capmany respon als objectius del Pla local de vivenda 2021-2027 quant a l’augment del parc públic residencial destinat als col·lectius amb més dificultats: quatre dels pisos es destinaran a persones joves; un, a gent gran, i un altre, a persones amb mobilitat reduïda.

Totes les vivendes d’aquesta promoció tindran una superfície de 47 metres quadrats, inclouran un dormitori i disposaran d’una plaça d’aparcament assignada. Els sis pisos es distribueixen en tres plantes, una d’aquestes, adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, i l’edifici inclourà un sistema d’aerotèrmia i plaques solars. El preu rondarà els 400 euros amb aparcament i despeses generals incloses.

Notícies relacionades

Per optar a una vivenda de protecció oficial, en qualsevol de les dues promocions anunciades, és imprescindible estar inscrit al Registre de Sol·licitants de Vivenda amb Protecció Oficial de Catalunya. La inscripció té una vigència d’un any i permet a l’usuari participar en tots els processos d’adjudicació per als quals es compleixin els requisits.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí