Seguretat ciutadana

Rubí multiplica per set el nombre de detencions per robatori en comerços aquest Nadal

Aquesta xifra, les dades trimestrals més baixes registrades el 2022, es deu a la suma d’esforços entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra

Rubí multiplica per set el nombre de detencions per robatori en comerços aquest Nadal

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La suma d’esforços entre la Policia Local de Rubí (Vallès Occidental) i els Mossos d’Esquadra en el marc de les festes nadalenques ha donat els seus fruits. La localitat vallesana ha multiplicat per set el nombre de detencions per robatoris en establiments comercials respecte a la resta de trimestres del 2022.

Els dispositius conjunts, plantejats com a mesura dissuasòria en el marc de la campanya nadalenca, ha facilitat l’increment de detencions i la reducció del nombre de furts i robatoris en domicilis i vehicles. En conseqüència, Rubí ha registrat les dades trimestrals més baixes de tot el 2022 en aquests tres segments.

Notícies relacionades

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha posat en valor la cooperació entre els dos cossos i ha ressaltat que això «és una mostra que amb el treball conjunt i la coordinació s’obtenen resultats que reverteixen en el benestar dels nostres veïns i veïnes». La primera regidora ha afegit que aquest tipus de dispositius «s’ampliaran també en aquest primer trimestre del 2023».

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí