18 de febrer

Rubí obre les convocatòries per als concursos de comparses i màscares del carnaval 2023

Els premis per als tres grups guanyadors del concurs de comparses seran de 1.400€, 700€ i 400€ respectivament

Rubí obre les convocatòries per als concursos de comparses i màscares del carnaval 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha obert les inscripcions per al Concurs de comparses de Carnaval 2023, que se celebrarà el 18 de febrer en el marc de la tradicional desfilada. Els tres millors grups rebran com a premi 1.400€, 700€ i 400€ (imports bruts) respectivament.

El jurat, integrat per diverses persones vinculades al teixit associatiu local i al món de l’animació cultural, les puntuarà segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i els elements complementaris de figuració. Per valorar tots aquests aspectes, el jurat circularà d’incògnit al llarg de l’itinerari, per la qual cosa és aconsellable que els grups realitzin coreografies i figures en moviment durant tota la desfilada.

Les comparses que vulguin participar en el concurs hauran d’estar formades per un mínim de cinc persones i hauran d’inscriure’s abans del 13 de febrer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

36è concurs de màscares

El Carnaval també es prepara a Rubí amb l’obertura de la convocatòria del 36è Concurs de Màscares organitzat per l’Associació d’alumnes i exalumnes de l’escola edRa +e. El certamen està obert a qualsevol persona més gran de 4 anys i es divideix en les següents categories: de 4 a 9 anys (categoria A), de 10 a 15 anys (categoria B) i de 16 d’ara endavant (categoria C).

Les persones participants podran presentar una única màscara original que no hagi participat en cap altre concurs. Hauran de fer una fotografia de l’obra posada sobre el rostre d’algú i publicar-la preferiblement en un compte d’Instagram personal, acompanyat de l’etiqueta #36concursdemascares i de la menció @edradisseny

Paral·lelament, hauran d’enviar la papereta de participació al correu concurs@artedra.net. En cas de no disposar de perfil d’Instagram, la imatge també podrà enviar-se directament al mateix correu juntament amb el butlletí de participació i serà publicada en el compte d’edRa.

Notícies relacionades

El termini de presentació de treballs es tancarà divendres 10 de febrer a les 21 h, i el veredicte es farà públic el dijous 16 de febrer, coincidint amb la inauguració de l’exposició de màscares a edRa.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí