Transport

Rubí posa a disposició de la plantilla municipal bicis i patinets per promoure una mobilitat sostenible

Amb aquests vehicles els treballadors municipals podran desplaçar-se entre els diferents equipaments municipals en horari laboral

Rubí posa a disposició de la plantilla municipal bicis i patinets per promoure una mobilitat sostenible
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha posat a disposició de la plantilla municipal un total de sis bicicletes i dos patinets elèctrics dotats amb GPS perquè els treballadors puguin desplaçar-se de manera sostenible entre els diferents edificis municipals durant l’horari laboral.

Aquests vehicles estan ubicats en quatre equipaments municipals: a Rubí Forma, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a l’equipament de la carretera de Terrassa i a la Masia de Can Serra.

Segons ha explicat el consistori, aquestes localitzacions són espais que compten amb un gran nombre de personal i que sovint s’ha de desplaçar a altres edificis per assistir a reunions o fer altres gestions laborals. Les bicis i patinets estan equipats amb un sistema GPS per tenir sempre constància de la seva localització.

Notícies relacionades

Aquesta és una de les mesures establertes en el Pla de Desplaçaments d’Empresa, que al seu torn forma part dels compromisos aprovats en el Pla Director Rubí Brilla 2030.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí