Successos

Moren dos ciclistes de Rubí en un atropellament a Castellbisbal

  • L’atropellament ha deixat tres ferits més, un d’ells en estat crític

  • El presumpte conductor del vehicle ha sigut detingut

Moren dos ciclistes de Rubí en un atropellament a Castellbisbal

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
ACN

Les dues víctimes mortals de l’atropellament a un grup de ciclistes a Castellbisbal (Vallès Occidental) aquest diumenge són dos homes de 66 i 72 anys. Segons el Servei Català de Trànsit, es tracta de M. M. G., un veí de Rubí (Vallès Occidental) que ha mort a l’acte, i de J. M. D. N., que va ser evacuat en estat crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on ha acabat morint.

L’Ajuntament de Rubí, que ha decretat tres dies de dol oficial, ha informat que totes les víctimes eren veïns del municipi.

A part dels morts, l’accident ha deixat tres persones ferides. Una d’elles va ser traslladada en estat crític a l’Hospital de Bellvitge, a Hospitalet de Llobregat, i segueix amb vida, així com un ferit menys greu que va acabar al mateix centre. El tercer ferit ha rebut l’alta in situ al ser lleu. Els altres tres ciclistes que hi havia al grup han resultat il·lesos.

Detingut el presumpte conductor

L’atropellament ha tingut lloc al punt quilomètric 0,5 de la carretera C-243c a Castellbisbal. L’avís del sinistre es va rebre a les 10.47 hores i va activar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

El turisme que va provocar l’accident va fugir del lloc dels fets i posteriorment va ser localitzat al municipi veí de Martorell (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van poder detenir el presumpte conductor del vehicle el mateix diumenge a la nit.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí