Incidències

El despreniment d’una façana a Rubí obliga a tallar el trànsit

La caiguda del bloc de formigó no ha causat danys humans ni materials i els serveis de neteja procediran a retirar la runa

El despreniment d’una façana a Rubí obliga a tallar el trànsit

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La part superior de la façana d’un edifici situat a Rubí (Vallès Occidental) s’ha desprès aquest matí sense causar danys humans ni materials. La caiguda del bloc de formigó ha obligat a tallar el trànsit, però el pas per a vianants i vehicles torna a estar obert.

A les 6.25 del matí, la Policia Local ha rebut un avís del despreniment de la part superior d’una façana situada al carrer Prat de la Riba, que fa cantonada amb el carrer Vapor.

Com a mesura preventiva, la Policia Local ha acordonat el perímetre de l’edifici i, seguint indicacions dels Bombers, també ha restringit el pas de vehicles i vianants al tram del carrer Vapor on s’ubica la façana lateral de l’immoble.

Notícies relacionades

De moment es desconeixen les causes del despreniment. Els Bombers estan sanejant al màxim les dues façanes de l’edifici. La Policia Local ja ha donat avís a la propietat de l’immoble perquè hi dugui a terme les accions oportunes i als serveis de neteja municipals perquè puguin treure la runa de la zona.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí