Mesures contra la inflació

Rubí aprova la reducció temporal del 50% del preu de l’autobús urbà

El preu de la targeta multiviatge costarà 4,5 euros i l’abonament d’estudiant, 14,5 euros, en l’últim quadrimestre de l’any

Rubí aprova la reducció temporal del 50% del preu de l’autobús urbà

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha aprovat la reducció del 50% del preu de la targeta multiviatge i l’abonament d’estudiant de l’autobús urbà des del mes de setembre fins al mes de desembre del 2022. 

Així, aquests títols de transport costaran 4,5 euros i 14,5 euros, respectivament, en els últims quatre mesos de l’any, la meitat del seu valor actual. Aquesta reducció temporal es deriva del recent decret del Govern espanyol que pren mesures per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra d’Ucraïna i fer front a les situacions de vulnerabilitat social i econòmica.

El text articula una transferència des de l’Administració general de l’Estat als ens locals que donin servei de transport interurbà o urbà i que es comprometin a una reducció mínima del 30% dels abonaments del transport en el període de l’1 de setembre a 31 de desembre del 2022.

Notícies relacionades

El consistori es compromet a aportar el 20% restant fins a reduir el preu d’aquests títols a la meitat. La iniciativa, que s’ha incorporat a la part resolutiva de la sessió com a assumpte urgent, ha tirat endavant per unanimitat.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí