Enoturisme

Rubí serveix 11.000 tastos en la primera Fira del Vi Jove

El Celler acollirà la segona Fira del Vi de l’any el 7 d’octubre amb els vins guardonats en els premis Vinari

Rubí serveix 11.000 tastos en la primera Fira del Vi Jove

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) ha celebrat la primera edició de la Fira del Vi Jove servint més d’11.000 tastos i 2.500 copes de vi. L’entorn del Celler s’ha omplert aquest cap de setmana d’aficionats i amants del vi amb ganes de degustar les ampolles guardonades en els premis Vinari.

Les activitats de tast dirigit que ha guiat el sommelier i director dels premis Vinari, Ramon Roset, també han penjat el cartell de complet. En aquesta edició, s’han ofert dues sessions de tast amb vins premiats, un tast guiat de vermuts i un tast maridatge entre vins i formatges.

La Fira del Vi Jove ha aplegat també una interessant oferta gastronòmica, liderada per les parades del Mercat Municipal i complementada amb ‘foodtrucks’ de sushi, hamburgueses i croquetes casolanes, entre d’altres.

«La Fira del Vi Jove ha sigut un èxit perquè tot aquell que ens ha visitat se l’ha fet seva. El vi premiat, l’oferta gastronòmica, la música en directe i les activitats de tast i infantils ens han tornat a enamorar», ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Notícies relacionades

Una gran gala de tardor, que tindrà lloc el 7 d’octubre, donarà a conèixer nous vins premiats que de nou es podran degustar a Rubí a la Fira del Vi de tardor.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Vi