Transport públic

Prop de 650 persones utilitzen el bus nocturn de Rubí durant la festa major

El servei de parada a demanda per a col·lectius vulnerables rep 75 peticions

Prop de 650 persones utilitzen el bus nocturn de Rubí durant la festa major

Ayuntamiento de Rubí.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 647 persones van utilitzar el bus nocturn que va posar l’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) a disposició de la ciutadania durant la festa major amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i evitar desplaçaments en vehicle privat. A més, per primera vegada, es va oferir un servei de parada a demanda per a col·lectius vulnerables, que va rebre 75 peticions.

Durant les cinc nits de festa major ─del 29 de juny al 3 de juliol─, les línies 1, 2, 3, 5 i 7 van operar amb una freqüència de pas de 60 minuts a partir de les 22 h i fins a una hora després d’acabar l’últim acte programat, excepte la nit de dissabte a diumenge, que el servei va funcionar de forma ininterrompuda.

Quant a la mobilitat en vehicle privat, la Policia Local va instal·lar senyalització excepcional recordant la prohibició d’estacionar als vorals de la carretera C-C-1413a més pròxims a les activitats més multitudinàries. En aquest sentit, es van denunciar més de 30 vehicles que havien aparcat en aquesta via, en aquest cas a la zona més pròxima al barri de les Torres. La resta de trams es van mantenir sense estacionaments indeguts.

Notícies relacionades

S’ha de destacar l’elevada utilització de les zones alternatives senyalitzades per a la festa major, que van ser objecte de més vigilància per part dels cossos de seguretat.

Llegeix totes les notícies de Rubí a EL PERIÓDICO Rubí

Temes:

Rubí Autobusos