Gastronomia

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge de Rubí torna a la rambla del Ferrocarril

  • La proposta, que se celebrarà els dies 13, 14, 15 de maig, maridarà degustacions de cervesa, tastos gastronòmics i música en directe

La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge de Rubí torna a la rambla del Ferrocarril

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) celebrarà aquest cap de setmana, del 13, 14 i 15 de maig, la setena edició de la seva Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a la rambla del Ferrocarril. La cita comptarà amb la presència de 17 productors de cervesa artesana i 6 parades de formatges. Així, segons va explicar l’Ajuntament de Rubí, l’oferta gastronòmica es complementarà amb nou foodtrucks i cinc parades d’alimentació.

La Fira es podrà visitar divendres 13 de maig de 18.00 a 1.00 h, el dissabte 14 de maig de 12.00 a 1.00 h i el diumenge 15 de 12.00 a 21.00 h. Els visitants trobaran, a més de les parades de cervesa i formatge, un espai de joc lliure infantil i atraccions per als més petits. A més, cada tarda, DJs locals oferiran sessions musicals i cada jornada oferirà també concerts dels quals tres són també de grups de la ciutat: Soulgarden (divendres a les 21.00 h), Blue Funky Mamma (dissabte a les 12.30 h) i Soak in bleach (dissabte a les 20.00 h).

Del 9 al 15 de maig, la clientela que compri cervesa artesana per més de 10 euros a Bodega Rosàsi Vinalium, rebrà un val que podrà bescanviar a la Fira per un vas oficial. Gairebé totes les cansaladeries i xarcuteries de la ciutat s’han sumat també a la iniciativa i repartiran vals per obtenir el vas oficial de la Fira per cada compra superior a 10 euros en formatges. S’han afegit a la promoció totes les cansaladeries i xarcuteries del Mercat Municipal i el 90% dels establiments d’aquest sector de la ciutat. Finalment, alguns restauradors locals oferiran també un menú especial amb motiu de la Fira, que incorporarà un plat o unes postres amb cervesa o formatge i permetrà també aconseguir un vas oficial.

16 productors de cervesa artesana

Notícies relacionades

Els 16 cervesers que seran a la fira són: Bertus (Rubí), 27 Club Brewery (Badalona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Juguetes Perdidos (l’Argentina); Engorile (Montornès del Vallés), La Canetenca (Canet de Mar), Florestina (La Floresta), Senglars (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La Cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), Ebrewine (Horta de Sant Joan), +Malta (Malta) i Comic Beer (Cardedeu).

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO