Curs 2022-2023

La preinscripció per a les escoles bressol municipals de Rubí estarà oberta fins al 16 de maig

  • Com l’any passat, s’han de fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí

Una guarderia municipal de Barcelona.

Una guarderia municipal de Barcelona. / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La preinscripció per a les escoles bressol municipals de Rubí (Vallès Occidental) es porta a terme entre el 9 i el 16 de maig. Com l’any passat, les preinscripcions a les escoles bressol municipals s’han de fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí. Les famílies hauran d’omplir un formulari ‘online’ que s’ha habilitat.

Rubí disposa d’un total de tres escoles bressol municipals: La Bruna (93 588 77 06, labruna@ajrubi.cat), Lluna (93 588 95 26, lluna@ajrubi.cat) i Sol Solet (93 588 64 66, eb.solsolet@ajrubi.cat). L’ajuntament també ha publicat un document en el qual s’especifiquen els requisits per accedir a una plaça.

Notícies relacionades

El 5 de maig es va fer pública l’oferta de places als diferents centres educatius, que encara es pot consultar. Així, les llistes provisionals es publicaran el 19 de maig i es podran presentar reclamacions els dies 20, 23 i 24 de maig. La llista definitiva d’admesos es publicarà el 3 de juny i la matricula s’haurà de formalitzar entre el 8 i el 15 de juny.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO