Gastronomia

Torna la ruta ‘De tapes per Rubí’

24 bars i restaurants de la ciutat oferiran una tapa amb beguda per 3 euros

Torna la ruta ‘De tapes per Rubí’

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Torna De tapes per Rubí, una proposta per a sibarites en forma de ruta per 24 bars i restaurants de Rubí (Vallès Occidental) que des d’avui divendres oferiran una tapa i beguda per 3 euros. La proposta, que s’allargarà fins al 17 d’octubre pretén convertir la ciutat en un aparador de la seva oferta gastronòmica per rebre nous visitants i fidelitzar la clientela habitual.

Les tapes i els establiments que hi participen

La truita de calçots gratinada amb allioli i pebrots del piquillo de Violet Gourmet, la bomba de La Barra de Sant Roc i la parmentier de patata amb pop del Cafè Nou Catalunya, són algunes de les especialitats que es podran degustar. L’oferta no queda curta. Parada obligatòria per als amants de l’arròs a Disperso amb la seva tapa d’arròs a la marinera, mentre que els amants del durum podran provar la versió mini de Quick Kebab. També hi ha on escollir per als que prefereixen el menjar tradicional, com les ‘migas’ a l’andalusa d’El Bon Gust i els pops amb salsa del Vapor Nou, entre d’altres.

Completen la llista de bars i restaurants que participen en la iniciativa Angie Burger, l’Antic Hostal del Gall, La Artesana, La Caracola, El Curry, el Bar Esporiu Rubi, La Forquilla, Lunita Tucumana, Malbec Asador Argentino, Més Que Te, La Oficina, Cafè Pàmpol, La Popular, La Pruna, Temple Buddha, El Teu Cafè i Vila Malquerida.

Amb aquesta ruta, l’Ajuntament de Rubí –que ha creat una guia on poder consultar les tapes de cada establiment– vol donar suport al sector de la restauració de la ciutat, que ha patit severament les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19.

Notícies relacionades

De tapes per Rubí és una de les activitats emmarcades en la Setmana del Comerç que ha arrencat aquesta setmana i que culminarà el 16 d’octubre amb l’R-Outlet, una jornada de venda al carrer pensat per dinamitzar el comerç de la ciutat.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO