Consulta ciutadana

Rubí obre a consulta prèvia el reglament del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia

El reglament té per objecte establir el règim jurídic aplicable per a la contractació del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia

Rubí obre a consulta prèvia el reglament del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia

Ayuntamiento de Rubí

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha iniciat una consulta pública prèvia a l’elaboració del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia, que es vehicula a través de la plataforma Participa Rubí. El consistori ha habilitat aquest espai d’interlocució entre la ciutadania i l’Administració perquè els habitants de Rubí puguin aportar les seves opinions, necessitats i propostes amb l’objectiu de millorar la recuperació dels animals de companyia per part dels seus propietaris.

El reglament té per objecte establir el règim jurídic aplicable per a la contractació del servei de recollida i manteniment d’animals de companyia, atenent que comporta prestacions directes a favor de la ciutadania i, per tant, existint una vinculació directa entre l’adjudicatori i les persones usuàries del servei.

L’ajuntament vol obtenir l’opinió de la ciutadania i de les organitzacions afectades per la norma en relació de diversos aspectes. L’objectiu principal és solucionar els diferents problemes ja latents al reglament.

Notícies relacionades

Les persones interessades a fer aportacions les puguin presentar fins al 15 de setembre a través del portal Participa Rubí. Una vegada finalitzada la consulta, s’estableix un període de sis mesos per donar resposta a totes les propostes i informar sobre la seva viabilitat. Finalment, el reglament l’haurà d’aprovar el ple municipal.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí