Música en viu

LOS40 Primavera Pop reunirà una vintena d’artistes a l’amfiteatre del parc del Castell de Rubí

Per assistir al festival, que tindrà lloc dissabte 19 de juny, serà necessari adquirir entrada, el preu de la qual anirà íntegrament a la Creu Roja

LOS40 Primavera Pop reunirà una vintena d’artistes a l’amfiteatre del parc del Castell de Rubí
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí (Vallès Occidental) tornarà a ser la seu del festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El macroconcert tindrà lloc el pròxim 19 de juny a l’amfiteatre del parc del Castell i, per primera vegada, serà necessari adquirir entrada per poder assistir-hi.

Aquest canvi en l’espai i les condicions d’accés, explica el consistori, respon «únicament i exclusivament» a la necessitat de reduir l’aforament per garantir les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid. És per això que, fruit de l’acord entre el consistori i LOS40, tots els diners que es recaptin amb la venda d’entrades s’entregaran a la Creu Roja.

«Per l’ajuntament era molt important que, en aquesta primera edició de pagament, el festival no perdés de vista la realitat tan dura que hem viscut en els últims temps. D’una banda, volíem donar suport a la cultura i la música en directe, que ho han passat molt malament durant la pandèmia, però també donar un cop de mà a aquells que han estat en primera línia de la crisi», ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

Una vintena d’artistes confirmats

Aquesta setmana s’han donat a conèixer la vintena d’artistes ja confirmats per al cartell d’aquesta quarta edició de LOS40 Primavera Pop. Els que vagin al festival podran veure Belén Aguilera, Manel Navarro, Joan Garrido, Emlan, Amber Figueroa, Subliminal, Pol Granch, Miki Núñez, Ana Mena, Rocco Hunt, Lérica, Omar Montes, Marlon, Dani Fernández, Bombai, Álvaro de Luna, Juan Magán, Nil Moliner i Lola Índigo.

Notícies relacionades

Pròximament, s’anunciarà la data i els canals de venda d’entrades per al festival. En la seva última edició a l’Escardívol, l’esdeveniment va veure passar fins a 20.000 persones.

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Rubí