162a edició

Rubí celebra el seu Sant Antoni més atípic fins ara sense actes multitudinaris

  • La festa de San Antoni és una de les celebracions més antigues de Rubí

  • Aquest any ha hagut de prescindir dels Tres Tombs, el ball de gala i el dinar del traginer

  • La plantada de la bandera i l’eucaristia s’han pogut celebrar sense problemes

Rubí celebra el seu Sant Antoni més atípic fins ara sense actes multitudinaris
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rubí ha celebrat aquest cap de setmana la 162è edició de Sant Antoni Abat, en una edició que ha descartat els esdeveniments més multitudinaris de la tradició a causa de l’emergència sanitària derivada de la Covid.

Les celebracions s’han centrat en dues de les activitats més emblemàtiques de la festa: la plantada de la bandera i la celebració de l’eucaristia en honor a Sant Antoni.

La plantada de la bandera, celebrada el dissabte 16, també va comptar amb la recepció institucional a la sala de plens per part de l’alcaldessa, Ana María Martínez; el primer tinent d’alcalde i regidor de cultura, Moisés Rodríguez; i la segona tinenta d’alcaldia, Ànnia García, els membres de la Societat San Antonio Abad, Manel Bamala, i diversos representants de la junta de l’entitat.

En el marc d’aquesta recepció institucional, l’alcaldessa rubinenca, va fer entrega d’una placa commemorativa en record de l’edició 162 de la festa.

Notícies relacionades

Diumenge, coincidint amb el dia de Sant Antoni, l’abanderada i les acordionistes de l’any passat van traslladar la bandera a peu fins a l’església de Sant Pere, on, a les 12h, es va oficiar la missa en honor al sant.

Més notícies de Rubí, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Rubí