SEGURETAT CIUTADANA

Rubí instal·la càmeres de videovigilància als accessos a urbanitzacions i al barri del Pinar

La mesura consisteix a instal·lar un sistema fix de videovigilància que combinarà la visualització de l'entorn i captació de matrícules dels vehicles

També es milloraran les connexions entre diferents instal·lacions municipals i hi haurà un centre de control ubicat a la comissaria de la Policia Local

rub-cameres

rub-cameres

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí està instal·lant diverses càmeres de videovigilància als accessos a les urbanitzacions i al barri del Pinar per «incrementar la seguretat ciutadana» a les esmentades zones.

En concret, explica l’Ajuntament, la mesura consisteix a instal·lar un sistema fix de videovigilància que combinarà la visualització de l’entorn i captació de matrícules dels vehicles que circulen.

D’altra banda, els treballs també contemplaran la millora de les connexions entre diferents instal·lacions municipals i la disposició d’un centre de control ubicat a la comissaria de la Policia Local, des d’on «es realitzarà el control i visionament de les imatges, així com la gestió policial de la mateixa informació obtinguda».

Notícies relacionades

Les obres, iniciades l’any passat i parades a causa de la pandèmia, es van reprendre a l’agost i està previst que acabin a finals d’aquest any. Inclosa en el Pla d’inversions, la iniciativa, té un cost total de 197.177 euros.

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA     

Temes:

Rubí Catalunya