CONSEQÜÈNCIES DE LA COVID

Les carpes a peu de carrer per al procés participatiu del pla local de vivenda de Rubí, anul·lades per la pandèmia

Aquests punts canvien de format i es ressituaran a la recepció de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i al Mercat Municipal

La resta d'accions programades, com els debats presencials i la participació en línia, es mantenen tal com estava previst

vista-rubi

vista-rubi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les sis carpes a peu de carrer, que servirien com a punt d’informació  i participació ciutadana del pla local de vivenda de Rubí, han quedat anul·lades com a mesura preventiva i evitar el «risc potencial de contagi i propagació del virus».

Segons explica l’Ajuntament, aquests punts que s’havien d’iniciar ahir dilluns 7 de setembre en diferents punts del municipi canvien de format i es ressituaran a la recepció de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i en el Mercado Municipal amb noves dates. 

D’aquesta manera, apunta el consistori, «es podrà portar un control d’accés i aforament, així com prendre les mesures pertinents de prevenció de contagis». 

Els nous horaris i la resta d’activitats

El nou calendari dels punts d’informació i participació es divideix en dues etapes. La primera, del 21 al 25 de setembre a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i la segona, del 29 de setembre al 3 d’octubre al Mercat Municipal.

La resta d’accions programades dins d’aquest procés de participació, que inclou debats presencials i participació en línia, es mantenen tal com estava previst. 

Notícies relacionades

El pla local de vivenda, com ja va informar EL PERIÓDICO, pretén fixar propostes i compromisos municipals en l’àmbit de la vivenda per als pròxims sis anys. 

Més notícies de Rubí en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA