desconfinament

Rubí distribueix mascaretes per a tots els nens d'entre 3 i 14 anys

El repartiment es fa de manera individual, a les bústies de les llars, segons les dades extretes del cens municipal

El material, que es va començar a repartir dissabte passat, és higiènic, reutilitzable, i es pot rentar fins a 140 vegades

image-2

image-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Rubí ha començat a distribuir dissabte passat, i ho continuarà fent durant la setmana que ve, un total de 10.918 mascaretes. Els destinataris són els nens i nenes de la ciutat, d’edats compreses entre els 3 i els 14 anys. Aquesta mesura té per objectiu que tots els nens que ho desitgin puguin sortir al carrer amb els seus progenitors o tutors, en virtut de l’aixecament parcial del confinament que ha anunciat el govern espanyol.

El consistori ha pogut tirar endavant aquesta iniciativa gràcies a la col·laboració de l’empresa rubinenca Robin Hat, firma local que s’ha convertit durant la pandèmia del coronavirus en un referent per la seva tasca de fabricació de mascaretes, però especialment pel seu compromís solidari. 

El material, que s’ha començat a distribuir dissabte, són mascaretes higièniques reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades. El repartiment es fa de manera individual, a les bústies de les llars de tots els nens de Rubí, segons les dades extretes del cens municipal.

La intenció és que cap petit es quedi a casa a partir d’aquest diumenge per no disposar d’una mascareta. Així mateix, el consistori vol vetllar perquè aquesta sortida al carrer després de diverses setmanes de confinament es produeixi amb les màximes garanties de seguretat possibles per als més joves de cada casa.

Notícies relacionades

A partir de dissabte, els nens de la ciutat han rebut un sobre amb una mascareta i una carta de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyat d’una infografia sobre l’ús i la col·locació d’aquest element higiènic.

Més notícies de Rubí