EL PRIMER DE LA CIUTAT

Burger King obre a Rubí el seu restaurant número 5.000 a Europa, el primer a la ciutat

L'obertura d'aquest nou establiment comporta la creació de 25 llocs de treball, la meitat ocupats per rubinencs

image-1

image-1 / Cesar Font

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena nord-americana de menjar ràpid Burger King ha obert aquest dimecres a Rubí el que seràl’establiment número 5.000 de la multinacional a Europa i el primer que obre a la ciutat.

L’obertura d’aquest nou local, ubicat a la carretera de Molins de Rei, 75, comporta la creació de 25 llocs de treball, la meitat dels quals estaran ocupats per rubinencs.

L’establiment disposa d’una superfície total de 360m², servei de recollida de comandes amb cotxe, zona d’autoservei de begudes, wifi gratuït i una zona de jocs per a nens.

L’alcaldessa Ana María Martínez ha agraït durant l’acte d’inauguració la confiança de la companyia en la ciutat i ha assegurat que la seva arribada demostra que “la zona s’està convertint en un nou centre”.

Una mica degut, segons Martínez, que “és un espai molt ben comunicat i pròxim al centre de la ciutat”. Per això, diu que està convençuda que aquesta “no serà l’última incorporació comercial” a l’espai i que “pròximament, nous establiments obriran les seves portes a prop d’aquest restaurant”.

Notícies relacionades

A la inauguració del local, que ha tingut lloc aquest dimecres 12 de setembre al matí, hi han acudit l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, el president global de Burger King, José Cil, i el president de la divisió espanyola de la multinacional, Gregorio Jiménez.  

Més notícies de Rubí a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA