COMUNICACIONS

PdeCAT Rubí demana explicacions pels col·lapses de trànsit matinals

La formació contesta a l'alcaldessa, que aquest inici de curs va fer una crida a la normalitat

El partit critica una altra vegada el plantejament i funció de la nova illa de vianants

Col·lapse de trànsit a Rubí. 

Col·lapse de trànsit a Rubí.  / PDECAT RUBÍ

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El PdeCAT Rubí considera que l'inici del nou curs escolar ha suposat nombroses complicacions de trànsit en diferents punts de la ciutat, especialment a l'avinguda de l'Estatut, els ponts de l'Escardívol, i els voltants de l'illa de vianants.

D'aquesta manera, la formació contesta a l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que en roda de premsa va manifestar dimarts que l'inici del nou curs no havia ocasionat més complicacions pel que fa al trànsit que altres anys.

Segons el portaveu del PdeCAT, Víctor Puig, "hi ha motius que són insalvables, com la mateixa configuració urbanística de la ciutat, però altres es podrien resoldre amb una millor planificació i estudiant bé les decisions abans de prendre-les", en referència als canvis en el centre de la ciutat.

Crítica repetida

En aquest sentit, el PdeCAT ja s'havia mostrat crític amb la manera com s'ha dut a terme l'ampliació de la nova illa de vianants. "No estem davant d'una reforma pensada en la seva globalitat, que hagi tingut en compte les afectacions al comerç, al transport públic o a la mobilitat", considera Puig.

Notícies relacionades

Segons el portaveu del Partit Demòcrata, "mentre l'Ajuntament decideix invertir més de sis milions d'euros en petits projectes de manteniment de la ciutat, les grans carències i prioritats que afecten el dia a dia de la gent queden aparcades per falta de projecte de ciutat. Per tot això, el grup municipal demana explicacions a l'Ajuntament sobre aquestes retencions i si preveu fer alguna cosa per millorar la mobilitat a Rubí, especialment als matins".

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Trànsit PDECat