On Catalunya

Altes temperatures

Els barcelonins ocupen les platges i les terrasses aprofitant l’ambient primaveral

Al Born, on ahir es van tornar a congregar centenars de persones a beure al carrer, les taules dels bars eren plenes aquest diumenge

Els barcelonins ocupen les platges i les terrasses aprofitant l’ambient primaveral
1
Es llegeix en minuts

N’hi ha prou amb un raig de sol perquè tot torni a florir. La població de Barcelona ha ocupat aquest diumenge les platges de la ciutat empesa per les altes temperatures i l’ambient primaveral. Aquest migdia, grups de persones (alguns de més de quatre, les permeses pel Procicat) estaven assegudes a la platja de Sant Miquel del barri de la Barceloneta, bevent i xerrant.

D’altres aprofitaven per córrer i anar amb bicicleta. Hi havia fins i tot concerts improvisats al carrer, amb públic assegut en rotllana. I banyistes que travessaven d’improvís l’escenari. Només les mascaretes i l’absència total de turistes marcaven la diferència amb l’ambient d’altres anys.

Notícies relacionades

Tres quarts del mateix al barri del Born, uns quilòmetres més enllà. Si ahir al vespre, centenars de persones es tornaven a congregar al carrer per prendre copes i socialitzar (malgrat les restriccions sanitàries), aquest diumenge al migdia el barri tornava a estar ple de gent asseguda a les taules de les terrasses, aprofitant també el sol. Ni una taula estava lliure.

A més, altres persones van aprofitar per entrar al Born Centre de Cultura i Memòria (l’antic mercat) per veure l’exposició ‘Barcelona fotògrafes’. D’altres prenien el sol recolzades a la paret del mercat.