On Catalunya

barcelona/AMBIENT_DIC22_1_MORITZ.jpg

barcelona/AMBIENT_DIC22_1_MORITZ.jpg

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El novembre va carregat de mercats ambulants: més d’una desena en tot el mes. Els carrers s’omplen d’artesania, segona mà, roba ‘vintage’ i productes nadalencs. Aquest cap de setmana, 18 i 19 de novembre, toca el Pal Market Fest, el mercat ambulant d’artesania i disseny de Palo Alto Barcelona (Pellaires, 30-38).

El diumenge 19 passa’t pel Gran Flea, que omplirà l’Estació del Nord (Nàpols, 68) amb més d’un centenar de paradetes, barra, ‘street food’ i ‘dj’. Una altra recomanació, per si vas molt ajustat de preus, el Give Me 5! (Pere IV, 119), amb tot a 5 euros (del 17 al 19).

Notícies relacionades

Els dies 18 i 19, arriba la Fira d’Artesania Apropa’t, un festival dedicat a l’artesania, al Poble Espanyol (Francesc Ferrer i Guàrdia, 13). I diumenge 18, a Gallecs, el Fira’t de l’Espelta, una fira tradicional on es vendrà pa, magdalenes, ous i verdures directament en el camp d’on surten.

I el cap de setmana del 24 al 26, arrenquen el Nadal amb els mercats ambulants festius, com la Fira de Santa Llúcia (avinguda de la Catedral) i la Fira de Nadal de la Sagrada Família (plaça de la Sagrada Família). També torna el Rethink, de roba vintage i segona mà al quilo, al Walid World Hall (Buenaventura Muñoz, 6) i el mercat ambulant amb tot a 1€ a la Nau Bostik (Ferran Turné, 1-11).