On Catalunya
Agafa pa i suca
Cafè amb oli, sisplau, per Òscar Broc
És l’última aposta de Starbucks en el mercat italià: la línia de begudes Oleato. Estem tan àvids d’experiències que fins i tot una cosa tan trivial com xarrupar un tallat ha de ser un altre rotllo
Starbucks ens vol oliosos. Llardosos. Ens vol veure enfonsant el nas en el seu nou invent: la línia de begudes Oleato. La idea és senzilla: ¿per què no posem una cullerada d’oli d’oliva als nostres cafès? Dit i fet. La iniciativa se cenyeix, de moment, al mercat italià, però la taca promet expandir-se a altres països. Tic-tac, tic-tac.
Desconec si això d’injectar-li oli al cafè és nou, però encara que sigui la primera vegada que sento parlar-ne, no m’estranya el més mínim. El papanatisme gastronòmic està arribant a un punt de no retorn, res nou. Beure’s un cafè no és emocionant. Estem tan àvids d’experiències que fins i tot una cosa tan trivial com xarrupar un tallat ha de ser un altre rotllo. Per això hi posem de tot: ou, Marshmallows, oli, qualsevol porcada ens serveix, perquè no va ser culpa teva ni tampoc meva, va ser culpa de la monotonia.
What else?
Notícies relacionadesEl ‘timing’ no sembla el més adequat. Resulta curiós que Starbucks provi l’ocurrència de l’oli d’oliva precisament ara que el litre d’OOVE està a preu de cocaïna rosa. Només faltava un extra d’or líquid en uns cafès que ja són obscenament cars per si mateixos. No obstant, estic desitjant que aquesta moda arribi a Barcelona i se sentin els laments dels ofesos. ¡Oli d’oliva al cafè! ¡Quina cosa!
Vaticino onades d’internautes enfurismats i gastrònoms desitjosos de penjar-se medalles. Twitter España cremarà per culpa del cafè amb oli, però tinc molt clar que els més rondinaires seran els mateixos que suquen el croissant al cafè amb llet i deixen una barreja impossible d’oli, mantega i altres fluids flotant a la superfície de la seva beguda. I se’l beuen. I tant que se’l beuen.
Ja ets subscriptor o usuari registrat? Inicia sessió
Aquest contingut és especial per a la comunitat de lectors dEl Periódico.Per disfrutar daquests continguts gratis has de navegar registrat.
- Col·lectius vulnerables Catalunya inicia la reobertura de menjadors escolars a l’ESO
- LA CRISI BLANCA Xabi Alonso, a punt de ser acomiadat
- LA PRESSIÓ FISCAL Un veí de Collbató aconsegueix que li retornin diners de la taxa de residus
- Conflicte laboral en la sanitat La vaga de metges arrenca amb mobilitzacions i ball de xifres
- Estratègia Mascareta obligatòria en hospitals, CAP i residències
- Sorteig extraordinari Com cobrar el teu dècim premiat de la Loteria de Nadal per Bizum
- Salut mental i tecnologia Allan Young, psiquiatre: "No substituirem els éssers humans amb apps. No substituirem el vincle"
- Barcelona, protagonista La IA de ciberseguretat de Zynap es prepara per travessar fronteres
- TELEVISIÓ I MAS L’altra loteria
- Champions League Aïcha, la vallesana que vol conquerir el lateral del Barça
