On Catalunya

PUNTA DE GANIVET

¿David 'Top Chef'?

1
Es llegeix en minuts
Pau Arenós
Pau Arenós

Coordinador del canal Cata Mayor

Especialista en gastronomia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest bitllet no dóna resposta al titular, però descobreix una anomalia. Mai he estat a To[+], el restaurant de David García a Palà de Torroella, entre Cardona i Súria. Veig competència i sensibilitat en els seus moviments a Top Chef i m'atrauen els plats de la carta de To[+], atents a l'avantguarda i a la terra. Buscant informació sobre aquest home vaig trobar una crítica de la revisa Cuina i amb l'inevitable TripAdvisor.

Malgrat que David surt a la tele cada setmana i això hauria de portar a l'ebullició, la pàgina és desoladora: sense foto i amb cinc opinions. La que s'ha de llegir és la primera, la firma una dona i està datada el 25 d'octubre: «Enhorabona, David, per ser el guanyador del TOP CHEF». La clienta afirma ser assídua, coneixedora de mares i àvies.

Notícies relacionades

¿Ningú del programa o de To[+] ho ha vist? ¿Potser TripAdvisor no presumeix de visites? Òbviament desconec si és veritat o mentida. Per descomptat resulta possible perquè l'espai està gravat.

Queden quatre concursants, la setmana que ve se'n reenganxa un altre, a l'espera que no sigui Carlos Medina, perseguit per la frase immortal de la seva mare. «Posa-hi més fonoll, ¡fonoll, fonoll!».