On Catalunya

UN CONCEPTE DIFERENT

El Doble de Paco Pérez

3Els baixos de L'Eggs acullen la versió més canalla del cuiner

Paco Pérez, a Doble, aquesta setmana.

Paco Pérez, a Doble, aquesta setmana.

1
Es llegeix en minuts
F. I. / BARCELONA

paco Pérez no és un home que es desmeleni gaire. Sobri com pocs, al xef pentaestrellat (dues per Miramar, dues per Enoteca i una per 5 en Berlín) li agrada la feina callada, silenciosa. Però l'èxit d'un dels locals que assessora, L'Eggs, l'ha animat a obrir als baixos del mateix restaurant un espai més canalla: Doble. «És un concepte diferent», resumeix, entusiasmat, com si qui parlés fos el seu doble.

Un concepte més canalla que la resta dels seus locals, ja que fins i tot té aires de cabaret. Però no ho és. Tampoc és un restaurant, ni una cocteleria. Pica d'aquí i d'allà. «No és un restaurant ni un cabaret ni una sala de música, però hi ha cabaret, música en directe (vam començar amb un dia a la setmana, però segurament seran dos) i còctels, i es pot menjar cuina senzilla i molt viatgera, amb molt finger food; ostres, dumplings, quesadillas mexicanes.... Tot per compartir, molt informal».

Notícies relacionades

Animat amb aquesta nova idea d'establiment, Pérez s'ha atrevit a crear panets inspirats en personalitats universals com Barack Obama, Ferran Adrià i Albert Einstein. El nou local obre les nits de dimecres a dissabtes.

«MOLT SEXI, MOLT DE NIT» / Pérez admet que per a ell suposa un canvi de registre, lluny de la cuina seriosa d'altres locals en què treballa o assessora. En aquest sentit, és la seva primera vegada. «Sí, en aquest sentit m'estrena, perquè Doble no és un restaurant, és només un local on passar l'estona i passar-ho bé. Pots seure i provar cosetes ben fetes amb producte de qualitat acompanyat d'un bon còctel. És molt casual. Molt jove. Molt de nit. Diferent. M'agrada perquè és molt sexi».