On Catalunya

Aquesta és l'experiència a menys d'una hora de Barcelona que li encantarà als amants del cava i la gastronomia

Canals & Munné, celler català amb més de 100 anys d'història, ofereix cinc paquets d'activitats per a gaudir dels seus caves i vins a Sant Sadurní d'Anoia

La bodega Canals & Munné ofrece diferentes actividades relacionadas con el cava y el vino

La bodega Canals & Munné ofrece diferentes actividades relacionadas con el cava y el vino / Cedida

4
Es llegeix en minuts
Xavier Oliva

La primavera és un bon moment per sortir de casa i gaudir d'activitats diferents. Qualsevol cap de setmana és una oportunitat per a explorar pobles amb encant, anar de ruta per la muntanya, anar a la platja o gaudir de la gastronomia i l’enoturisme.

A menys d'una hora de la ciutat comtal es troba un territori únic per als veritables amants de l’enoturisme. El Penedès és el territori del vi per excel·lència però, sobretot, del cava català. Les seves vinyes i els seus cellers gaudeixen de reconeixement internacional. I en el cor d'aquest territori, concretament a Sant Sadurní d'Anoia, es pot gaudir d'una experiència enoturística única que combina el contacte amb la naturalesa, la gastronomia, amb el protagonisme indiscutible dels caves i vins. 

Enoturisme a prop de Barcelona 

Canals & Munné, celler català que va obrir les seves portes el 1915 i que porta ja quatre generacions elaborant caves i vins excepcionals, ofereix diverses activitats enoturístiques per a donar a conèixer els seus cellers, gaudir dels seus productes i passar una jornada diferent entre les vinyes del Penedès. Una oportunitat per a conèixer els secrets de la producció d'uns caves amb tradició del celler fundat per Josep Canals Capellades i que en l'actualitat dirigeixen els germans Òscar i Iván Canals

Visitar les caves de Canals & Munné a Sant Sadurní d'Anoia

Concretament, Canals & Munné ofereix cinc activitats diferents. La primera és una visita amb tast de formatge manxec i llonganissa del Penedès amb tres caves o vins al celler de Sant Sadurní d'Anoia. Una experiència per als sentits que combina el millor de l'embotit amb els seus caves. En un segon pack, el celler català permet visitar els seus caves nous amb un tast de tres vins o caves amb pica pica i un esmorzar típic al seu restaurant amb productes com l’‘esqueixada’, embotits, carns a la brasa i mongetes seques. 

Un esmorzar entre las vinyes de Canals & Munné /

Cedida

També compten amb una experiència combinada al costat de la xocolateria Simón Coll, situada també a Sant Sadurní d'Anoia. Amb aquest paquet es pot visitar les caves noves de Canals & Munné i catar 3 caves o vins amb un pica pica. Posteriorment, es visita l'Espai Xocolata Simón Coll, que ofereix un tast de tres xocolates i, finalment, per a rematar una jornada gastronòmica única es pot gaudir d'un menú a les seves caves velles que, en temporada de calçots, permet delectar-se amb la tradicional ceba catalana. 

Canals & Munné és una de les caves catalanes amb més tradició /

Cedida

El Reserva de l’Avi és una de les ampolles més preuades de Canals & Munné. El celler català organitza una visita premium al Racó de l’Avi en què es poden catar, a més, altres productes com el Gran Duc, 1915 by C&M o Cava 120 mesos de criança. Finalment, el celler de Sant Sadurní d'Anoia també ofereix un tast de 5 productes de Canals & Munné amb cinc formatges catalans en el seu cava vell. Una experiència selecta amb vins i caves seleccionats per l'enòleg Òscar Canals.  

Restaurant Canals & Munné de Sant Sadurní d'Anoia 

El restaurant Canals & Munné és una altra de les experiències del celler català. Es tracta d'un local en què la cuina típica catalana i de temporada es combina amb els millors vins i caves. Així, per exemple, a la tardor tenen presència bolets com el rovelló i des de finals de novembre i fins al mes d'abril tenen en carta un menú calçotada.

El restaurant de Canals & Munné a Sant Sadurní d'Anoia /

Cedida

A l'oferta de temporada se sumen tres menús disponibles tot l'any: el menú país del cava, la mitjana (incorporat fa poc) i el menú caracolada. L’‘esqueixada’, carns a la brasa, cua de bou, espatlla de xai, els caragols a la ‘llauna’, l’‘escudella’ de pagès, escalivada, arròs caldós amb llamàntol, pop, bacallà amb ‘allioli’… són només alguns dels plats que es poden provar al restaurant de Canals & Munné que obre divendres, dissabtes, diumenges i festius com el dilluns 20 de maig de 9 h a 16.30 h

La cuina a la brasa defineix el restaurant de Canals & Munné a Sant Sadurní d'Anoia /

Cedida

A l'oferta de migdia, s'ha de sumar també els seus esmorzars. El restaurant Canals & Munné és un punt de parada de ciclistes i moteristes, que poden gaudir de les seves carns a la brasa i dels seus vins i caves. 

Caves, vins, vermut i còctels de Canals & Munné

Els caves de Canals & Munné compten amb la qualificació de reserva i gran reserva del Consell Regulador del Cava. Entre els seus clàssics destaquen l'ADN Canals, el cava rosat, el Gran Duc o el Reserva de l’Avi, un dels seus caves més selectes. Però quatre generacions després, el celler català ha anat sumant productes al seu catàleg i adaptant-se a la modernitat. En l'actualitat disposa d'una línia de vins del Priorat, vins blancs ecològics, vinagre de cava i també produeixen vermut artesanal o còctels.