On Catalunya

AGENDA ON

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona

Apunta a l’agenda: el festival de documental de moda Moritz Feed Dog i el 40è aniversari de la sala Sidecar, entre els millors plans de la setmana

Què es pot fer aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Visions de la moda 

El gruix del programa del Moritz Feed Dog, festival de cine documental sobre moda, es concentra aquest cap de setmana. Entre els ganxos, títols sobre dissenyadors com Gianni Versace o Toni Miró, la ‘fast fashion’ o els ‘influencers’ (’Girl gang’, en la imatge). Projeccions a Aribau Multicines


Últims dies en dansa 

Últims dies en dansa Només queda fins diumenge per disfrutar dels variats i, en alguns casos gratuïts, espectacles de Dansa Metropolitana. En aquesta recta final destaca Les autres (foto), muntatge de l’Anton Lachky Company amb sessions al SAT!, però hi ha també bones opcions més enllà de Barcelona. 


40 hores per 40 anys 

40 hores per 40 anys En celebració del seu quaranta aniversari, la mítica sala Sidecar proposa, naturalment, quaranta hores d’activitats. De divendres a diumenge acollirà concerts (Mushkaa, La Habitación Roja), exposicions, xerrades i la presentació del llibre Este no es el libro del Sidecar, de Roberto Tierz. 


Circuit artístic 

Notícies relacionades

Circuit artístic També de divendres a diumenge, Poblenou Urban District proposa la quarta edició d’AR-DE, oportunitat per descobrir les col·leccions i exposicions de dotze espais dedicats a l’art i el disseny. El dia clau és dissabte, dia 25, quan es podrà entrar a molts gratis o per un preu reduït. 


Clàssic de culte del terror

Clàssic de culte del terrorEl cicle Bloody fridays de Phenomena ofereix l’oportunitat de recuperar (aquest divendres, així és, a les 23.00 h) Al final de la escalera, la pel·lícula de culte del 1980 amb George C. Scott com un compositor que es muda a una mansió a la recerca d’inspiració i descobreix que, en realitat, no està sol a casa.