On Catalunya

No gasteu

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana

L’òrgan de la Catedral sonarà el mateix dia que Julia Nar tocarà el seu jazz i r&b eclèctics a ImaginCafé

Descobreix els millors plans gratis a Barcelona per a aquest cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Jazz i r&b eclèctics en directe

Dimecres, 16, a ImaginCafé (Pelai, 11), Julia Nar (foto) presentarà en un format íntim la seva híbrida música, que beu de l’r&b, el neosoul i el jazz, combinats amb sons electrònics. Eclèctica barreja plena de personalitat amb la qual s’està posicionant amb força en el panorama musical barceloní.


L’òrgan de Barcelona continua bategant

Construït al segle XVI i reparat al XX, el principal òrgan de Barcelona continua bategant. Una vegada al mes, un artista el toca en un concert gratuït en el marc de la 33a edició de concerts d’òrgan de la catedral. Aquest dimecres, 16, a les 20.00 hores, és el torn de David Malet.


Un teatre neoclàssic en obert

Notícies relacionades

No és el primer cap de setmana del mes ni l’Open House però, aquest dissabte, un recòndit però icònic espai de la ciutat obrirà les portes: el Taller Masriera (Bailèn, 70). Aquest edifici neoclàssic de l’Eixample va ser teatre, estudi, taller d’orfebreria i convent. De 10.30 a 13.30, visites guiades gratuïtes.


Mostra d’art fotovoltaic

Última ocasió per veure ‘Solar Portraits’, projecte del fotògraf Rubén Salgado que va començar el 2014 a fi de visibilitzar l’energia solar com a solució per a comunitats amb escassetat elèctrica. La sèrie de retrats, que per primera vegada s’exposa a Espanya, serà fins al 18 a Casa Seat (passeig de Gràcia, 109).