On Catalunya

EL SEMÀFOR

«El millor pla de Barcelona és anar-se’n fora de Barcelona» | El Mundo Today

L’actualitat del demà de Barcelona

«El millor pla de Barcelona és anar-se’n fora de Barcelona» | El Mundo Today

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts

Gira Motomami

Quin desastre d’organització. Vaig arribar amb tota la il·lusió al concert i quan ja era a la porta, després d’hores de cua, em diuen que no puc passar perquè, pel que sembla, s’havia de comprar una entrada. Rosalía va d’humil, però després és la primera que intenta fer negoci amb la seva música a costa de persones que l’admiren i la segueixen des de fa anys com jo posant entrades a 60 euros. 

Canvi climàtic

Tot i que la gent es queixa molt, la veritat és que, a mi, que m’agrada la calor, m’està anant molt bé. Estic impacient perquè la calor s’estengui a tot l’any i poder estar a hivern i tardor a la platja tot el dia. L’estiu és la millor època de l’any així que no entenc les queixes a viure un estiu permanent. L’únic problema seran les revetlles populars, que es convertiran en una plaga.

Anar-se’n fora de Barcelona

El millor pla d’aquest estiu a Barcelona és sense cap mena de dubte anar-se’n de Barcelona. El millor d’aquesta ciutat està fora de la ciutat. Menys gent, calor menys humida i llocs nous per visitar. Barcelona està ple de turistes així que el millor és anar-se’n fora per ser tu el turista. Si la resta de ciutats s’omplen de turistes igual anar-se’n de Barcelona deixa de ser un bon pla per quedar-se a Barcelona.

Rubén

La setmana passada me’n vaig anar de viatge a Pisa amb el Rubén i la veritat és que va ser un infern. Jo vaig estar subjectant la torre inclinada tota l’estona i no vaig poder veure res més perquè el senyoret es negava a ajudar-me. Per sort al final un turista va accedir a rellevar-me i ara la torre segueix dreta perquè més gent pugui anar-la a veure, gent desagraïda com el Rubén, que es creu que els altres som els seus esclaus.

Temes:

Humor