Pel·lícules a TV avui dimarts 18 de juliol del 2017

'The amazing Spider-Man', a Antena 3; 'Una jaula de grillos', a Paramount, i 'Seis días y siete noches', a La Sexta, són els films més destacats de la nit

2
Es llegeix en minuts

La programació de pel·lícules avui a la tele té com a films més destacats ‘The amazing Spider-Man’, a Antena 3; ‘Viaje de novios’, a La 2; ‘Una jaula de grillos’, a Paramount, i 'Seis dies y siete noches’ i ‘Lo contrario al amor’, a La Sexta.

The amazing Spider-Man 22.40 / ANTENA 3 / Fantàstic  ★★★

Director: Marc Webb

Actors: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Sally Field, Martin Sheen, Denis Leary, Campbell Scott

País: EUA (2012) 136 minuts

Reinici de la saga dedicada a l'Home Araña, a càrrec de Marc Webb, realitzador de videoclips que havia debutat en cine amb '500 días juntos', i amb dos joves intèrprets: Andrew Garfield, actor de 'Nunca me abandones' i 'La xarxa social', com Peter Parker, i l'encantadora Emma StoneEmma Stone ('Criadas y señoras', 'Rumors i mentides'), recent Oscar a la millor actriu per 'La la land', que fa de Gwen Stacy, companya de classe i primer amor de Spiderman. S’explica que tots dos es van enamorar de debò en el rodatge. El film torna a l’origen del personatge, partint de l’abandonament de Peter per part dels seus pares a casa dels seus oncles, Ben i May, amb la resta de la trama semblant al que ja es va veure en la trilogia prèvia.


ViaJe de nOviOs

21.55 / LA 2 / Comèdia ★★

Director: León Klimovsky

Actors: Analía Gadé, Fernando Fernán Gómez, Lída Baarová, Rolf Wanka, María Martín, Félix Fernández, Maria Piazzai

País: Espanya (1956) 88 minuts

Exiliada a Espanya el 1956, l’argentina Analía Gadé va començar a treballar aviat en cine i teatre. El seu compatriota León Klimovsky la va fer debutar a 'Viaje de novios', on va conèixer Fernando Fernán Gómez i se’n va enamorar. En aquesta comèdia, ell s’ha casat per poders amb ella, a qui no coneix en persona.


SEis dies Y sIetE nOCHEs

22.30  / LA SEXTA / Comèdia ★★★

Direcció: Ivan Reitman

Actors: Harrison Ford, Anne Heche, David Schwimmer, Temuera Morrison, Allison Janney, Jacqueline Obradors

País: EUA (1998) 102 minuts

Divertida comèdia romàntica i d’aventures. Una periodista novaiorquesa de vacances amb el seu nòvio en una illa ha d’anar a una entrevista. Un pilot rondinaire accepta dur-la en la seva avioneta, però una gran tempesta els obliga a un aterratge forçós en una illa deserta.


Una jaula de grillos 

22.30 / PARAMOUNT / Comèdia ★★★

Director: Mike Nichols

Actors: Robin Williams, Gene Hackman, Nathan Lane, Dianne Wiest, Hank Azaria

País: EUA (1996) 118 minuts

Taquillera i divertida versió per als EUA de la coneguda comèdia francesa 'Vicios pequeños' ('Casa de boges'), escrita per Francis Veber i Edouard Molinaro, i dirigida per aquest últim. Robin Williams és un gai amb un fill, la parella del qual es fa passar per la mare del noi davant la seva nòvia i els pares d’ella.


Lo contrariO al amor

0.20 / LA SEXTA 3 / Comèdia ★★

Director: Vicente Villanueva

Actors: Hugo Silva, Adriana Ugarte, Guadalupe Lancho, Luis Callejo, Kiti Mánver, Álex Barahona

Notícies relacionades

País: Espanya (2011) 105 minuts

Nova comèdia sobre la guerra de sexes, plena de cares populars de la tele, amb què va debutar el valencià Vicente Villanueva. Adriana Ugarte és una fisioterapeuta separada de fa un any que s’enamora d’un bomber que la rescata amb la seva germana d’un ascensor. Tots dos, però, tenen por de repetir els errors dels passat.

zentauroepp19674733 andrew garfield and emma stone star in columbia pictures   t170716210346

zentauroepp19674733 andrew garfield and emma stone star in columbia pictures t170716210346 / ANDREW GARFIELD EMMA STONE