PROGRAMES

Especials sobre J. F. Kennedy, 'Salvados' i 'El objetivo'

Jordi Évole, en una seqüència del programa ’Salvados’ sobre espies.

Jordi Évole, en una seqüència del programa ’Salvados’ sobre espies.

1
Es llegeix en minuts

A l'oferta habitual dels diumenges a la nit, composta pels programes 'Salvados' i 'El objetivo', s'uneixen avui uns especials sobre J. F. Kennedy, amb motiu del 50è aniversari de la seva mort, i el primer dels tres espais dedicats als robatoris a Espanya.

Salvados

21.30 LA SEXTA

El programa de Jordi Évole es pregunta si els ciutadans són espiats o no, quin és l'objectiu d'aquesta vigilància i el límit. Compta amb la participació del ‘hacker’ Chema Alonso i del director de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, José Luis Rodríguez Álvarez.

El objetivo

22.30 LA SEXTA

Ana Pastor entrevista el president de la CEOE, Juan Rosell, que explicarà com afecten les reformes els empresaris i què opinen sobre els casos de corrupció.

Robos y asaltos con violencia

22.00 CUATRO

Primer dels tres programes especials dedicats als robatoris a Espanya, que se centra en els assalts violents. Amb el testimoni de les víctimes, els delinqüents i de la policia.

Especials J. F. Kennedy

El último día de Kennedy

22.30 DISCOVERY MAX

El canal temàtic estrena el documental 'El último día de Kennedy' (22.30), que mostra què va passar les últimes hores prèvies a la mort de J. F. Kennedy.

Cuarto milenio

Notícies relacionades

23.30 CUATRO

L'espai que presenta Iker Jiménez fa un detallat repàs als punts foscos que amaga l'assassinat del carismàtic president.