Cristina Pedroche

Pedrochian

La presentadora de ‘Pekín Express’ i el seu marit, l’irreverent xef David Muñoz, són la versió castissa de Kim Kardashian i Kanye West, la parella de ‘celebrities’ nord-americana que viu en ‘streaming’.

3
Es llegeix en minuts
Núria Navarro
Núria Navarro

Periodista

ver +

La simetria és notable. Regnen a les xarxes socials. Suen la samarreta junts. Exhibeixen la seva vida i obra sense reserves. Cristina Pedroche i Dabiz –l’artista abans conegut com a David– Muñoz són la versió castissa del tàndem Kim Kardashian i el raper Kanye West, celebritats les peripècies vitals de les quals segueix en streaming tot Estats Units.

Pedroche, que aquesta setmana ha estrenat edició de Pekín Express i nova polèmica –aquesta vegada per fer pública la seva al·lèrgia al PP i per manifestar que, en cas de tenir un 

fill, «no l’estimaria mai tant com a David»–, regna a Twitter com Kardashian. L’americana té 42 milions de seguidors, sí, però la madrilenya, que en té més de dos milions, és més llesta. Exemple: va llançar un tuit demanant matrimoni a Muñoz per tapar una cibercrítica de la qual era objecte, segons va confessar Al rincón de pensar de Risto Mejide.

Totes dues han torejat amb comentaris sobre les seves formes. A Pedroche li va caure el 'hashtag' #balenadevallecas després de donar en transparències les campanades de la nit de Cap d’Any del 2015, i a Kardashian, una pluja de comentaris i mems a l’exhibir el seu darrere convertit en taula auxiliar a la portada de Paper. La cara b de tanta exposició mediàtica és una legió de hienes disposades a l’escorxament, cosa que a Pedroche encara li costa d’encaixar. «No em ve de gust estar cada dia explicant el que volia dir 

–va manifestar dies enrere–. Aniré més en compte i mesuraré les paraules per no emportar-me’n disgustos».

L'AMOR PROPI ÉS RENDIBLE

Els marits de totes dues, el talent dels quals pocs posen en qüestió, calcen egos XXL. Kanye West diu coses com ara «sóc un geni creatiu i no hi ha cap altra manera d’anomenar-ho» o «el màxim dolor de la meva vida és saber que no podré veure’m mai a mi mateix actuant en directe», i Muñoz, patró de DiverXo i StreetXo, i protagonista a principis d’any del reality culinari El Xef, deixa anar frases com «només val la puta perfecció» o «si existís la quarta estrella Michelin ens l’haurien de donar».

Aquest amor propi fa ràbia a uns quants, però els ha obert les portes de la publicitat. L’americà està patrocinat per Adidas, i el madrileny, per Nike. El raper ha venut Balmain i Vuitton, i el xef, Mercedes i Mahou. Un ha sopat amb Obama i l’altre ha donat sopar a Felip VI.

GUARDIANS

A més, West i Muñoz vetllen per la reputació de les seves noies.  l primer s’ha afanyat a fer oblidar el vídeo de porno casolà de la seva senyora amb el raper Ray J. a base de portada del Vogue i desfilades d’alta costura. I Muñoz no perd ocasió d’exalçar la seva dona, ja sigui entrant per sorpresa al plató de 'Zapeando' –tertúlia de La Sexta en què ella cobra nòmina– per emportar-se-la en un 'rickshaw', o transvestint-se amb el seu vestit de transparències, o definint-la com la «Lara Croft vallekana» a propòsit de Pekín Express.

I posats a fer un pas de rosca, la revista 'GQ' assenyala una altra simetria. A Pedroche li agrada conduir, i Kardashian adora els cotxes gairebé tant com el seu cirurgià plàstic. Al seu aparcament hi ha Bentley, Ferrari, Rolls Royce, Maserati i fins i tot un Lamborghini Aventador. Només que l’americana no ha sigut amonestada per la DGT després de declarar que no posa els intermitents perquè la molesta el sorollet que fan.

Notícies relacionades

Així, tot i que estan en un curs avançat de Kardashian-West, Pedroche i Muñoz haurien de deixar la cantarella de nois-de-barri i assimilar, com el duo nord-americà, 

aquell principi d’Oscar Wilde que diu: «Només hi ha una cosa al món pitjor que parlin de tu, i és que no parlin de tu».