Descompte del 50%

Oferta de Black Friday d'EL PERIÓDICO

Una lectora llegeix el diari en mòbil i paper. 

Una lectora llegeix el diari en mòbil i paper. 

1
Es llegeix en minuts

Deu dies i a meitat de preu. Aquesta és la proposta d'EL PERIÓDICO per al Black Friday d'aquest any. A partir del divendres 22 de novembre i fins al diumenge 1 de desembre, totes les tarifes de subscripció disponibles a través del web del diari s'ofereixen amb un 50 per cent de descompte. 

 A causa de l'extraordinari de la proposta, aquesta només es manté durant uns dies i el diari la fa només accessible a nous subscriptors. El Black Friday és una oportunitat única per conèixer els avantatges de subscriure's a El Periódico. A part de la comoditat de rebre el diari a casa, els nous lectors que optin per aquesta oferta tindran accés també a les ofertes del Club eP! , el club del subscriptor d'El Periódico.

Notícies relacionades

 El portal de subscripcions ofereix diverses modalitats per adaptar-se a les necessitats de cada lector. Aquells que durant la setmana no poden llegir el diari amb tranquil·litat, poden triar la subscripció de cap de setmana; els més assidus disposen de la tarifa de dilluns a diumenge; i els que ho volen per al treball o l'oficina poden optar per la subscripció de dilluns a divendresL'opció digital queda per als amants de llegir sobre dispositius mòbils. Al portal de subscripcions de EL PERIÓDICO es poden consultar tots els detalls de cadascuna de les ofertes.

 

Temes:

Black Friday