Legislatura

El Rei rep a la Zarzuela Pedro Rollán perquè l’informi de la nova composició del Senat

Es tracta d’un pas protocol·lari després que aquest dijous se celebrés la sessió constitutiva de la nova legislatura

El Rei rep a la Zarzuela Pedro Rollán perquè l’informi de la nova composició del Senat
1
Es llegeix en minuts

El Rei Felip VI ha rebut aquest divendres al palau de la Zarzuela el nou president del Senat, Pedro Rollán, que l’ha informat de la nova composició de la Cambra alta després de la sessió constitutiva de la XV legislatura.

Es tracta d’un pas protocol·lari després que aquest dijous se celebrés al Senat la sessió constitutiva de la nova legislatura, que va elegir la nova Mesa del Senat, amb majoria del PP i presidida pel mateix Pedro Rollán.

A les 12.00 hores Pedro Rollán ha sigut rebut en audiència pel Monarca al palau de la Zarzuela i li ha donat a conèixer, de manera protocol·lària, la nova composició de la Cambra alta per a aquesta legislatura.

Notícies relacionades

En concret, serà el PP el grup majoritari al Senat durant aquesta legislatura, amb majoria absoluta, després d’aconseguir 120 parlamentaris electes el 23J, als quals se sumen els 23 que té per designació autonòmica.

L’hemicicle del Senat estarà compost per 15 partits polítics: PP (143), PSOE (92), ERC (6), Bildu (5), PNB (5), Junts (3), Vox (3), ASG (1), AHI (1), UPN (1), Compromís (1), Més Madrid (1), Geroa Bai (1), BNG (1) i Coalició Canària (1).

Temes:

Senat