El grup de pop Cariño critica l’ús d’una cançó seva per a un acte de campanya del PP

EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Avui ens hem aixecat i hem vist que el PP ha utilitzat la nostra cançó en un post d’Instagram, lògicament sense el nostre permís. Mai recolzarem de cap manera qualsevol partit que vagi en contra dels nostres principis i dels drets humans».

Amb aquest comentari publicat en el seu perfil de Twitter, el grup d’indie pop electrònic Cariño, format per Paola Rivero, Alicia Ros i María Talaverano, s’ha volgut desmarcar de qualsevol vinculació amb el Partit Popular, i l’ha acusat d’utilitzar sense el seu consentiment una de les seves cançons més famoses, ‘Si quieres’.

Notícies relacionades

Fa una setmana, en un post d’Instagram de la secció del PP de la Comunitat de Madrid, el partit conservador havia utilitzat com a banda sonora aquest ‘single’ per promocionar l’acte central de campanya que els populars van celebrar a Puente del Rey (Madrid) i que va comptar amb el candidat del PP a la presidència del Govern, Alberto Núñez Feijóo, l’alcade de la capital d’Espanya, José Luis Martínez-Almeida, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

El trio, posicionat als antípodes ideològics respecte al partit conservador –«VOTA ESQUERRA!!!! FUCK PP FUCK VOX», han exclamat al final del seu missatge de Twitter–, ha volgut deixar mostra del seu malestar en el mateix compte del PP: «No utilitzeu la nostra cançó per promoure les vostres polítiques de m3rd4», ha deixat escrit en un dels missatges de resposta.