Campanya electoral 23J

Yolanda Díaz: «El debat serà un cara a cara de clatellades entre dos homes que miren al passat»

Multimèdia / ¿Qui serà president? Els escenaris més probables

Així estan les enquestes del 23J més enllà de les prediccions

Yolanda Díaz: «El debat serà un cara a cara de clatellades entre dos homes que miren al passat»
1
Es llegeix en minuts
EFE

La candidata de Sumar a la Presidència del Govern, Yolanda Díaz, ha augurat aquest diumenge a Sevilla que el debat de demà entre els aspirants del PSOE, Pedro Sánchez, i el PP, Alberto Núñez Feijóo, serà «un cara a cara de clatellades entre dos homes que miren al passat», i per tant «aportarà molt poc».

En un míting a Sevilla, Díaz ha assenyalat que el debat serà «propi dels anys 90», i no estaran presents «la vida de les dones» o «els salaris».

No mirarà, per tant, «l’Espanya del futur» que vol «més drets», «més felicitat» i «més temps per viure», sinó «el bipartidisme».

«Aquest debat de clatellades entre dos homes que miren al passat no representa el nostre país», ha conclòs la també vicepresidenta segona del Govern.

Notícies relacionades

El debat, moderat pels periodistes Ana Pastor i Vicente Vallés, s’iniciarà a les 22.00 hores en totes les cadenes de ràdio i televisió d’Atresmedia, i un equip mesurarà el temps de les intervencions dels dos candidats perquè siguin proporcionals.

Aquest cara a cara es produeix després d’intenses negociacions entre els equips dels dos partits, i després de la negativa del PP de participar en un altre debat a quatre organitzat per RTVE el dia 19 de juliol i al que només assistiran els líders del PSOE (Sánchez), Sumar (Díaz) i Vox (Santiago Abascal).