Sumar

Díaz arenga els seus afins en ple carrer a València: «Tot ha canviat, guanyarem»

Acompanyada dels caps de llista de Sumar a les províncies valencianes i del líder de Més País i número 4 per Madrid, Íñigo Errejón, Díaz ha animat a recórrer els carrers «demanant el vot» per a la seva coalició, que té ànims de «remuntada»

1
Es llegeix en minuts

La candidata de Sumar a la Presidència del Govern, Yolanda Díaz, ha arengat aquest dissabte en ple carrer a les aproximadament 300 persones que s’han quedat fora del seu acte central de campanya, a València, a les quals ha dit que «tot ha canviat» en la carrera a les eleccions del 23 de juliol.

«Ja hi ha, sense cap dubte, canvi al nostre país; hi ha un revulsiu, es diu Sumar, i guanyarem les eleccions», ha proclamat Díaz, envoltada dels seus afins, a les portes del Teatre Olympia de València, l’aforament d’un miler de persones del qual ha quedat curt per al míting que protagonitza la vicepresidenta segona del Govern.

Acompanyada dels caps de llista de Sumar a les províncies valencianes i del líder de Més País i número 4 per Madrid, Íñigo Errejón, Díaz ha animat a recórrer els carrers «demanant el vot» per a la seva coalició, que té ànims de «remuntada».

Notícies relacionades

«Sortim a guanyar i ho aconseguirem amb optimisme, amb entusiasme, i pensant en un país que és millor del que ens volen vendre alguns», ha dit Díaz entre aplaudiments i crits de ‘presidenta’.

A la seva entrada al teatre, Díaz ha sigut rebuda al compàs d’una xaranga i dels aplaudiments del miler de persones que han assistit a l’acte.