Eleccions generals

Rufián assegura que li fa «més por» Yolanda Díaz que Santiago Abascal

El portaveu d’ERC carrega contra la líder de Sumar després d’haver «deixat a la cuneta» Irene Montero

Rufián assegura que li fa «més por» Yolanda Díaz que Santiago Abascal
1
Es llegeix en minuts

El portaveu d’Esquerra Republicana (ERC) al Congrés, Gabriel Rufián, ha assegurat aquest dimarts que li fa més por la líder de Sumar, la vicepresidenta Yolanda Díaz, que el mateix president de Vox, Santiago Abascal, i posa com a exemple el fet que la coalició hagi «deixat a la cuneta» la ministra Irene Montero, exclosa de les llistes.

En declaracions a Cuatro recollides per Europa Press, Rufián explica que de Vox i Abascal «tothom sap què és» i el que suposaria «el feixisme», però l’inquieta més l’actitud de Yolanda Díaz, a qui acusa de falta de valentia.

Notícies relacionades

Segons el seu parer, l’esquerra ja ve «marcada de casa» i per tant «ha de ser valenta», i li fa «por» que Yolanda Díaz no sigui «prou valenta». I cita un exemple: «El fet que deixi a la cuneta la gent com Irene Montero simplement perquè li han dit que li anirà millor», ha comentat en al·lusió a l’exclusió de la ministra de les llistes de Sumar.

Rufián, cap de llista d’ERC per Barcelona, entén que a Yolanda Díaz «li ha d’anar bé», atesa l’alternativa d’un pacte entre el PP i Vox, però el preocupa aquesta actitud de l’esquerra.