Camí de les urnes

Illa diu que Sánchez pateix una «campanya de desqualificacions» i Puigdemont l’acusa de victimisme

Illa diu que Sánchez pateix una «campanya de desqualificacions» i Puigdemont l’acusa de victimisme

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha advertit una d’«injusta, abusiva i infame la campanya de desqualificacions i deshumanització» contra el president del Govern, Pedro Sánchez, i l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont li ha replicat acusant-lo textualment de victimisme. Ho han assegurat aquest dilluns en missatges publicats als seus comptes de Twitter, recollits per Europa Press.

Notícies relacionades

 «Els mitjans de comunicació i els que ens dediquem al servei públic hem de reflexionar seriosament sobre la nostra responsabilitat amb la societat i la democràcia. No tot s’hi val», ha assenyalat Illa.

 Per la seva banda, Puigdemont ha dit que no justificarà la deshumanització de ningú al considerar-ho la llavor del totalitarisme, tot i que no acceptarà «el victimisme de qui l’ha sembrat de manera entusiasta junt amb altres miserables». «Els que s’han dedicat anys a deshumanitzar-nos, ara ploren. Si té interès, alguns li poden donar un màster del que és realment deshumanitzar una persona», li ha retret.