Política

El PP nega la conversa entre Feijóo i Ribera sobre Doñana: «La vicepresidenta menteix»

Borja Sémper afirma que no es va produir cap conversa entre tots dos i diu que el PP se sent «avergonyit» per les afirmacions de la vicepresidenta

El PP nega la conversa entre Feijóo i Ribera sobre Doñana: «La vicepresidenta menteix»
1
Es llegeix en minuts
Paloma Esteban

El PP assegura que no s’ha produït cap conversa informal entre la vicepresidenta Teresa Ribera i Alberto Núñez Feijóo sobre la situació de Doñana. Després que la ministra per a la Transició Ecològica assegurés en una entrevista a El Periódico de España, del grup Prensa Ibérica, que fa pocs dies va parlar de manera informal amb el líder popular i el dirigent gallec li va respondre «que no en volia saber res i que parlés amb el senyor Moreno Bonilla», el portaveu electoral del PP, Borja Sémper, afirma que no es va produir tal conversa. «Hem abordat aquest assumpte en el comitè de direcció i sento dir que la vicepresidenta Ribera menteix».

Notícies relacionades

«És veritat que el que ha de fer la vicepresidenta és parlar amb la Junta. Però ells dos no han mantingut una conversa, i sento utilitzar aquests termes, però ens sentim avergonyits per aquesta utilització i manipulació», va concloure el portaveu en roda de premsa. 

Ribera assegura que la conversa es va produir abans del dinar que els reis van oferir al president del Brasil, Lula Da Silva, el 27 d’abril. «He tingut ocasió de tenir una conversa informal en un passadís i li he demanat que ajudi i ha dit que ell no volia saber res, que parléssim el senyor Moreno Bonilla i jo. Senyor Moreno Bonilla, estic esperant que em truqui per telèfon, perquè el telèfon sol funcionar en les dues direccions», diu la vicepresidenta en l’entrevista.