Santa Perpètua de Mogoda

Cid (Comuns) sobre el judici de Borràs: «En cap cas s’estan jutjant unes idees polítiques»

Retreu a Junts el «suport explícit i implícit» a la suspesa presidenta del Parlament

Cid (Comuns) sobre el judici de Borràs: «En cap cas s’estan jutjant unes idees polítiques»

ACN

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El portaveu dels Comuns al Parlament, David Cid, ha dit que en el judici de la presidenta de Junts, Laura Borràs, «en cap cas s’estan jutjant unes idees polítiques, sinó que és una actuació que clarament té a veure amb les martingales de la presidenta suspesa del Parlament de Catalunya».

En declaracions als periodistes aquest dissabte a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), Cid ha retret a Junts el «suport explícit i implícit» a Borràs.

«Canvien els noms però l’actitud davant la corrupció és la mateixa, que és justificar polítiques que són absolutament injustificables», ha remarcat el portaveu dels Comuns.

Aeroport i Rodalies

Preguntat per la proposta que ha rebut el Govern d’ampliar l’aeroport de Barcelona-el Prat amb una pista sobre del mar, Cid ha afirmat que és necessari tenir «un debat seriós del sistema aeroportuari català i no ocurrències del segle passat».

Notícies relacionades

Ha explicat que aquesta proposta ja es va posar sobre la taula fa prop de 30 anys i ha criticat que «sembla que es vulgui convertir Barcelona i Catalunya en el Qatar del Mediterrani».

També s’ha pronunciat sobre la freqüència de la línia R-8 de Rodalies i ha assegurat que «ara que hi ha pressupostos de la Generalitat és necessari avançar en l’augment de freqüència».