Noves sigles

El PDECat registra la marca ‘Espai CiU’ com a partit polític

La formació es reivindica com a projecte aglutinant del sobiranisme moderat, allunyat de la via unilateral cap a la independència

zentauroepp45947503 el president del pdecat  david bonveh   en declaracions als 181118164253

zentauroepp45947503 el president del pdecat david bonveh en declaracions als 181118164253 / PDeCAT

1
Es llegeix en minuts
EFE

El PDECat va registrar el dimarts 11 d’octubre la marca ‘Espai CiU’ com a partit polític, segons consta en el registre de formacions polítiques del Ministeri de l’Interior.

El partit té la seu al número 441 de l’avinguda Diagonal de Barcelona i com a president d’Espai CiU hi figura Mateu Comalrena de Sobregrau Esteve, que és membre de l’executiva del PDECat amb les funcions de secretari d’Estratègia del Món Rural.

El PDECat impulsa Espai CiU per rellançar el seu projecte polític, «reposicionar-se al mapa» polític català i reivindicar-se com a projecte aglutinant del sobiranisme moderat, allunyat de la via unilateral cap a la independència i inspirat en la centralitat de l’antiga CiU.

En aquesta línia, ahir, en una roda de premsa, el secretari d’organització del PDECat, Genís Boadella, va reivindicar el «llegat polític» de l’antiga CiU, que va encapçalar un estil de fer política basat a ser «capaç d’arribar a acords».

Notícies relacionades

Espai CiU també té una pàgina web habilitada (www.espaiciu.cat), en la qual apareix el logo del partit, la frase «Ens agraden les coses ben fetes» i un menú amb dues opcions: «Apunta-t’hi» i «Fes un donatiu».

El logo d’Espai CiU recupera part de la simbologia de l’antiga Convergència i Unió, com una esfera a sobre del logo amb una senyera marcada, així com el taronja i el blau fosc, els dos colors de la federació nacionalista. 

Temes:

PDECat CiU