Pressupostos 2023

El Govern augmenta un 10,5% la partida per a RTVE, fins als 490 milions

El Govern de Pedro Sánchez reprèn l’augment del pressupost destinat a la ràdio i la televisió públiques, després que en els comptes anteriors destinés un 6,3% menys a finançar-les

El Govern augmenta un 10,5% la partida per a RTVE, fins als 490 milions
1
Es llegeix en minuts

El projecte de llei de Pressupostos per al 2023 inclou una subvenció a la Corporació RTVE de 490 milions d’euros, cosa que suposa un augment del 10,5% respecte a la de l’any anterior, que va ser de 443.

Aquestes són les xifres que figuren en els comptes dels nous Pressupostos entregats per la ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, al Congrés dels Diputats, respecte a la Corporació, que compta actualment amb una presidenta interina en el Consell d’Administració, després de la dimissió de José Manuel Pérez Tornero com a president de l’ens públic.

Notícies relacionades

Aquest increment del 10,5% en la partida destinada a finançar Ràdio Televisió Espanyola, inclosos Orquestra i Cor, suposa un augment de 47 milions d’euros respecte a l’aportació a la Corporació en els Pressupostos per al 2022.

D’aquesta manera, el Govern de Pedro Sánchez reprèn l’augment del pressupost destinat a la ràdio i la televisió públiques, després que en els comptes anteriors destinés un 6,3% menys a finançar-les.