Acte a la Cambra alta

Feijóo ja és senador pel Parlament de Galícia

El líder del PP pren possessió del seu escó a la Cambra alta

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Per fi Alberto Núñez Feijóo és senador per Galícia. El líder del PP ha pres possessió aquest dimecres de l’escó a la Cambra alta, la seva principal plaça institucional per fer tasca d’oposició al president del Govern, Pedro Sánchez. Davant la impossibilitat d’aconseguir seient al Congrés, Feijóo ha utilitzat les places que el Parlament gallec té per tenir representació al Senat i li ha cedit una a ell i una altra a Miguel Tellado, vicesecretari del PP.

El màxim dirigent dels populars ha entrat amb els seus companys Rafa Hernando i Javier Maroto, portaveu del grup parlamentari, i ha sigut rebut amb aplaudiments pels seus companys d’escó.

Dues vegades aquest any

Notícies relacionades

Feijóo podrà preguntar i donar la rèplica a Sánchez cada vegada que el cap de l’Executiu acudeixi a aquesta Cambra. Des de principis d’any només ho ha fet dues vegades, en tot cas. El president escull quan vol anar assistir a la sessió de control al Govern.

El cap dels populars reunirà els integrants dels grups parlamentaris del Congrés i el Senat aquest divendres per fixar «les prioritats d’aquesta nova etapa», segons apunten fonts de la direcció.