Declaracions a l’Assemblea

Ayuso: «No trobaran res. Ni me n’he beneficiat ni he beneficiat ningú del meu entorn»

  • La presidenta de la Comunitat nega les sospites sobre una comissió irregular que hauria cobrat el seu germà per un contracte de mascaretes amb el seu Govern

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos
Pilar Santos

Periodista

ver +

Les notícies sobre el presumpte espionatge amb diners públics del germà d’Isabel Díaz Ayuso per un contracte amb la Comunitat de Madrid ha sacsejat la sessió de control al Govern autonòmic d’aquest dijous a l’Assemblea. Entre pulles de l’oposició a la presidenta per aquestes informacions i aquestes sospites, la dirigent madrilenya ha intentant justificar el perquè aquesta presumpta guerra bruta: «Uns i altres, com que no han pogut anar contra mi, no han pogut acabar amb mi per més que ho intentin i m’estan fent pagar ara que tinc 65 escons, ja que no ho poden poden aconseguir atemptant contra mi, van contra el més important que té una persona, que és la seva família».

Notícies relacionades

Ayuso ha assegurat que ningú «trobarà» res fosc als contractes tancats pel Govern madrileny. «Ni un madrileny podrà demostrar que, ni un sol minut dels que he estat al capdavant de la Comunitat, l’he dedicat ni per beneficiar-me jo ni per beneficiar absolutament ningú del meu entorn». «I si no ho tingués tan clar i si no sabés que estic fent les coses amb cap, cor i honradesa, no ho diria amb tanta claredat, perquè seria fàcil de demostrar, hi hauria alguna cosa per demostrar: que m’he mogut, que he fet alguna cosa. No ho trobaran...».

A la picota d’aquesta guerra bruta desencadenada entre Génova i la Puerta del Sol, estan els dubtes sobre un contracte públic amb el Govern madrileny del qual el germà de la presidenta, Tomás Díaz Ayuso, podria haver cobrat una comissió irregular.