Múrcia

En llibertat amb càrrecs el ramader detingut per l’assalt a l’Ajuntament de Llorca

L’acusat és al seu domicili amb l’obligació de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan sigui citat en qualitat d’investigat en un procés penal

En llibertat amb càrrecs el ramader detingut per l’assalt a l’Ajuntament de Llorca
1
Es llegeix en minuts

El ramader de Llorca detingut per la seva presumpta participació en l’assalt al ple de l’ajuntament registrat dilluns al matí per una trentena d’exaltats va quedar ahir a la nit en llibertat amb càrrecs a l’espera de ser citat a declarar pel jutge que instrueix el cas, segons han informat a Efe fonts jurídiques.

Aquest home, la identitat del qual no ha transcendit, es va entregar a primera hora de la tarda d’aquest dimarts a la Policia Local de Llorca i va ser conduït fins a dependències de la Policia Nacional per al seu interrogatori.

Segons les fonts, l’acusat és al seu domicili amb l’obligació de comparèixer davant de l’autoritat judicial quan sigui citat en qualitat d’investigat en un procés penal.

Aquest ramader va ser captat per les càmeres quan agredia presumptament un agent durant els incidents a l’edifici del Centre de Desenvolupament Local, habilitat des de la pandèmia com a seu de les sessions plenàries i davant el qual es van concentrar dilluns al matí diversos centenars de ramaders, dels quals 30 van burlar el cordó policial i van accedir a l’edifici entre crits i amenaces.

Notícies relacionades

La seva imatge sense mascareta capturada per les càmeres de seguretat i els vídeos realitzats amb telèfons mòbils durant l’assalt haurien facilitat la seva identificació als agents i haurien afavorit la seva entrega voluntària.

Les investigacions conjuntes de Policia Local i Nacional continuen obertes i han portat a la identificació ja de sis persones més, segons han confirmat fonts municipals.