Partit Popular

Casado, Ayuso i Almeida, una imatge d’unitat a Fitur

El PP busca aparcar el seu conflicte intern des de la convocatòria d’eleccions a Castella i Lleó, que se celebraran el 13 de febrer

Casado, Ayuso i Almeida, una imatge d’unitat a Fitur
1
Es llegeix en minuts

El president del PP, Pablo Casado, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i l’alcalde madrileny, José Luis Martínez-Almeida, han posat junts aquest divendres durant el Dia de Madrid, que s’ha celebrat a Fitur, malgrat la batalla interna pel control del PP de Madrid.

És la primera fotografia en la qual surten junts des de la presentació del llibre de Mariano Rajoy, una foto que aquell 1 de desembre va resultar més freda perquè es trobaven en plena batalla interna pel poder orgànic a Madrid.

En aquesta ocasió el president dels populars ha sigut el que s’ha acostat a l’estand de Madrid a Fitur després de fer un recorregut pels pavellons de la fira i ha pujat a l’escenari per a la foto de família, on ha posat amb la presidenta madrilenya a la seva dreta i Martínez-Almeida a la seva esquerra.

El PP vol aparcar aquest conflicte des de la convocatòria d’eleccions a Castella i Lleó, el passat 20 de desembre de 2021, i el 10 de gener van voler escenificar la pau entre Ayuso i el número dos del PP, Teodoro García Egea, per encarar junts la precampanya en aquesta comunitat.

Notícies relacionades

García Egea i Ayuso van arribar junts a un esmorzar informatiu després de mesos amb la tensió interna disparada i sense coincidir en públic, una trobada a la qual van acudir la majoria dels populars excepte el seu líder, Pablo Casado, que s’estava sotmetent a un test per comprovar si havia agafat la covid.

Amb tot, i malgrat les imatges d’unitat, el conflicte per la convocatòria del congrés regional no s’ha resolt, ja que la presidenta madrilenya continua demanant el seu avenç per preparar les eleccions autonòmiques i municipals de 2023, però des de Génova insisteixen que cal complir els terminis aprovats per la Junta Directiva Nacional del PP.