Arrest a Càceres

Detenen un conductor en un control després del gest de socors per violència masclista

La dona que ocupava el vehicle va mostrar la mà tancada amb el polze sota els dits, un senyal que s’ha popularitzat recentment

Detenen un conductor en un control després del gest de socors per violència masclista
1
Es llegeix en minuts

La Guàrdia Civil ha detingut un home per un suposat delicte de violència masclista a Càceres gràcies al gest de socors que va fer la seva dona quan viatjaven en un vehicle amb un nen menor d’edat i van ser aturats pels agents en un control policial.

Durant el transcurs de la identificació, la dona va fer un gest amb la mà tancada i el polze sota els dits, ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Un dels agents es va adonar ràpidament del gest i, al tractar-se d’un senyal de socors per una suposada situació de violència de gènere, el guàrdia civil el va convidar a baixar del vehicle i passar a la furgoneta oficial.

La dona va manifestar als agents que estava sent amenaçada pel seu marit, el conductor del vehicle, i que dies abans havia arribat a agafar-la del coll en diverses ocasions per qüestions familiars.

Els agents de l’Equip d’Atestats i Informes de Plasència van activar el protocol d’ajuda a la dona i van donar avís immediat a la Central 062 per un suposat delicte de maltractament per violència de gènere.

Notícies relacionades

Al lloc es van personar agents de la Guàrdia Civil pertanyents a Ceclavín (Càceres) que van detenir el conductor del vehicle com a suposat responsable dels fets.

El detingut va ser traslladat fins a Moraleja (Càceres), on van ser instruïdes les diligències per un suposat delicte de maltractament per violència de gènere.